Bilverkstad Uppsala mekaniker kollar motorn på bil

Om oss

Bilverkstad med autentisk kärlek till bilar

Bil5an är en bilverkstad i lokalt beläget i centrala Uppsala. Vårt stora mål är att göra alla våra kunder till återkommande kunder. För att lyckas med det utför vi våra jobb med högsta kvalitet. Inte nog med det så erbjuder vi alltid ett bra pris. Vi är medvetna om att din bil betyder mycket för dig. Det gör den för oss också.

Vårt stadiga fokus ligger allt mot kund. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg när vi tar emot din bil för service eller reparation. Vi har ett stort genuint intresse för bilar och det vill vi ska vara väldigt synligt utåt. Oavsett bilmärke eller årsmodell, vi på Bil5an tar emot alla bilar. Vi har både privata- och företagskunder. När du besöker oss på Bil5an möter du vår trevliga och serviceinriktade personal som erbjuder både professionell och snabb service. Vi strävar ständigt efter att ge våra kunder en trygg och säker service.

Våra tjänster

Nedan kan du enkelt hitta fram till vad du söker. Vi utför flera tjänster i vår bilverkstad till bra priser. Har du några frågor är du mer än välkommen att kontakta oss.

Bilverkstad Uppsala som erbjuder service, däckbyte , däckhotell med mera

Våra tjänster

Läs mer om vad vi på bil5an erbjuder till våra kunder här.

mekaniker inspekterar motor inne i verkstan

Priser

Här hittar du våra aktuella priser för vårt utbud av tjänster.

Bilverkstad Uppsala bil på lyft för däckbyte

Kontakt

På den här sidan hittar du våra kontaktuppgifter. Kontakta oss gärna!