Service på bilen i Uppsala. Bild på påfyllnad av olja

Våra tjänster

Brett utbud av biltjänster

Vi på Bil5an har ett bredare utbud av tjänster till bil än de flest. Vi erbjuder bra bilvård och rekond. Vår bilverkstad ger service i toppklass till din bil och dina däck. Vi byter också dina däck samt förvarar de i vårt stora däckhotell. Kontakta oss idag.

Tjänst

Bilvård & rekond

Om du ger din bil rätt typ av vård ökar du livslängden på bilen. Vi på bil5an har ett stort sortiment av bildvårdstjänster. Vi ser till att din bil alltid håller sig i bästa skick.

Bilverkstad Uppsala bild på bil som blir tvättad
Tjänst

Bilservice & verkstad

Vi på bil5an har både den rätta kunskapen och utrustningen för att utföra de rätta arbeten på er bil, oavsett märke.  Vi tar ofta hand om din bil samma dag den kommer in då vi erbjuder en väldigt snabb och effektiv bilservice.

Bilverkstad Uppsala mekaniker kollar motorn på bil
Tjänst

Däckservice

Vår bilverkstad är ligger i centrala Uppsala. Du kan få hjälp med en rad olika däckservice-arbeten. Vi balanserar däck och lagar punkteringar. Vi utför däckbyten mellan somnar-vinterdäck och erbjuder däckförvaring i vårt stora däckhotell.

Bilverkstad Uppsala bil som är upplyft för däckbyte
Tjänst

Felsökningar

Med vår senaste diagnostik och utrustning kan vi snabbt läsa av din bils felkoder för att kontrollera, föreslå nödvändiga reparationer samt återställa minnet för felkoder. Du får självklart en diagnosrapport av oss efter avslutad felsökning.

felsökning av bil i Uppsala
Bilverkstad Uppsala bild på svart audi som står på verkstaden

Kontakta oss gärna

Vi reparerar och utför service på nästan alla bilmärken och modeller. Vi håller hög kvalitet på delar och arbetet som utförs. Du får självklart behålla nybilsgaranterier. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.